Fyllda minipaprikor funkar som en trevlig liten förrätt eller som ett snacks till drinken. Vi kom över de här sjukt söta minipaprikorna i fredags. Så här gjorde vi med dem.
Recept på fyllda minipaprikor
Idag improviserade jag mig fram och gjorde en liten förrätt med hjälp av ostrester som vi hade i kylen. Det blev en paprika fylld med fetaost och hackade oliver, en paprika fylld med cambozola och en paprika fylld med chèvre. Paprikorna gratinerade jag i ugnen på 225 grader i cirka 12 minuter. Alla blev riktigt goda! Och visst är de söta, de här små minipaprikorna!?
Ulla Widing säger:
Oh, så gott det såg ut, måste testa………….
11 november 2012 — 21:22
admin säger:
Ulla Widing, enkelt var det ju också! Man kan behöva skära bort den allra yttersta spetsen om man vill att paprikorna ska kunna stå upp.
11 november 2012 — 23:09
Ditte säger:
Tack för bra tips. Skall ha hand om förrätten till en middag i veckan hos goda vänner så jag skall absolut prova. Och söta paprikor finns det gott om här ….
12 november 2012 — 4:01
Camilla säger:
Mums! Har oxå testat att fylla minipaprikor tidigare, blir riktigt gott 🙂 De blir ju fina även på tallriken, som ett litet mästerverk!
12 november 2012 — 9:39
FANTASY DINING-En blogg om temaretauranger och resor säger:
Gud vad gulligt! Jag är helt tokig i miniburgare just nu. Smått är både roligt och gott!
12 november 2012 — 16:13
Lennart säger:
Ser verkligen gott ut!
12 november 2012 — 19:30
Emmy i Australien säger:
Ser så gott ut, jag älskar ost!
13 november 2012 — 0:13
Anna i Qatar säger:
Ser riktigt gott ut! Smart idé. Måste jag testa!
16 november 2012 — 9:02
helga säger:
Åh, det ser gott ut!!
16 november 2012 — 9:42