Meny Stäng

Stockholm, husbåtsliv, vänner och god mat

Annons

Happy Friday! Vi hänger i husbåten i Stockholm, lever husbåtsliv, träffar vänner och äter god mat. Och så jobbar vi också förstås! Hur har din vecka varit? Hur ser planerna ut för helgen?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbåtsliv

Vi lever husbåtsliv just nu, och vi älskar verkligen livet i husbåten och i marinan.

Vi har funderat på att resa iväg med husbilen igen, men det blir nog inte så just nu. För tillfället vill vi njuta av att vara hemma, samtidigt som vi förstås använder tiden för att jobba och få ordning på en massa praktiska saker.

Visst är det fint i Pampas marina, där vi bor? Vi gillar den marina miljön med flytande villor, husbåtar, fritidsbåtar, sjöfåglar, restaurang och företag.

Uppdaterade ställplatser

En sak som vi fixat på webbplatsen är att vi uppdaterat våra ställplatslistor. Vi har bland annat uppdaterat med ställplatser i Hälsingland och ställplatser i Dalarna. Som vanligt hittar du alla ställplatslistor i menyn, undet rubriken ”Ställplatser”!

God mat och vänner

Det har blivit en hel del god mat här hemma, och flera träffar med goda vänner. Vad sägs till exempel om gratinerad kantarellmacka och musslor med klyftpotatis? Mums, säger vi!

Bland annat har våra vänner Lennart och Beata varit på besök. roligt att ses! De flyttar snart till Spanien, så i framtiden kommer vi kanske ses i södra Europa!

Besök hos Taracci

Peter har också passat på att besöka sin vän (och absoluta favoritdesigner!) Feyo, som driver butiken Taracci på Gamla Brogatan i Stockholm. Vid det senaste besöket hamnade han på bild på Taraccis Instagramkonto. Har du spanat in butiken? Grymt snygga och originella herrkläder för alla män som vågar lite mer!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Vi har njutit av att vara hemma i husbåten, och det har också varit roligt att träffa flera olika härliga vänner. Det räcker ju långt, eller hur? Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer nog fortsätta hänga i Stockholm ett tag till, samtidigt som vi förbereder för Elmia-mässan. Här på FREEDOMtravel kan du vänta dig blandade reportage, om både svenska och utländska destinationer. Häng med, och glöm inte att följa på Facebook på @freedomtravelnews och Instagram på @freedomtravelnews!

Missade du förra Happy Friday? Läs Vardagsliv i husbåten igen – jobb, fix och mässförberedelser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev