Meny Stäng

Utlottning, rabattkod och husbilen på verkstad

Annons

Happy Friday! Idag kan vi bjussa på en utlottning och en rabattkod! Dessutom berättar vi lite om vår egen vecka, då vi bland annat haft husbilen på verkstad.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Utlottning – vinn husbilspass

Vinn ett husbilspass från First Camp! Vi har teamat upp med First Camp för att erbjuda dig chansen att vinna ett husbilspass (värde 299 kr) så att du kan njuta av höstens camping till toppenpris! Med husbilspasset kan du campa på 70 campingplatser, året ut, för fast pris 250 kr/dygn. Gör så här för att tävla:

1) Följ @freedomtravelnews och @firstcamp på Facebook

2) Skriv en kommentar till vårt Facebook-inlägg om tävlingen och berätta vilken destination hos First Camp du helst vill besöka under din nästa husbilsresa!

Vi kommer utse 3 vinnare! Tävlingen pågår till 31 augusti. Lycka till!

Rabattkod – för billigare ställplatser

I samarbete med Göta kanal kan vi erbjuda alla läsare 40 % rabatt på alla Göta kanals ställplatser under hela september 2024! Koden gäller vid förbokning, från 1-30 september.

Husbilen på verkstad

Så, hur har vår vecka varit då? Vi har haft husbilen på verkstad, eftersom den inte gick igenom besiktningen. Krockkudde-lampan lyste och vi hade för höga avgasutsläpp. Efter rekommendation tog vi husbilen till Torvalla LVC i Västerhaninge, där det känns som att den varit i mycket kunniga händer.

Vi har nu fått hjälp med problemen och dessutom shoppade vi en gasoltub för fast montage (LPG), vilket vi kommer behöva när vi ska resa i Europa. Nu är husbilen hemma igen, och nästa vecka blir det ny besiktning.

Vecka med jobb, vardagsbestyr … och festligheter

Vi har mestadels varit hemma i husbåten. Det blir en hel del jobb framför datorerna, och just nu förbereder vi dessutom för fullt för Elmia Husvagn Husbil 11-15 september. Vi planerar för montern, föreläsningarna, prisutdelningarna och allt annat. Det ska bli roligt!

När vi är hemma och jobbar ser vi alltid till att komma ut på någon form av promenad varje dag. I bästa fall blir det ett kortare träningspass också, men inte alltid … Bilden nedan är från statyn Guldporten vid Västra skogen, inte långt från där vi bor.

God mat blir det emellanåt också! När vi hade gäster tidigare bjöd vi på finsk löjrom, och nu hade vi kvar lite “löjromsrester” … Oj, så lyxigt!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Kanske att husbilen är hemma igen? Nu hoppas vi bara att det går bra med besiktningen, vi behöver ju husbilen för Elmia! Vi är också glada för det härliga vädret, som nästan känns som sommar!

Din tur … Vad kan du lyfta upp som positivt från din vecka, stort eller smått?

Veckan som kommer

Vi kommer vara hemma i Stockholm ännu en vecka, medan vi gör oss redo för Elmia-mässan. Här på FREEDOMtravel blir det bland annat reportage om Sydafrika, samt ett gästreportage med en annorlunda vinkel … missa inte det!

Missade du förra Happy Friday? Läs Stockholm, husbåtsliv, vänner och god mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev