Meny Stäng

Härliga mässdagar på Elmia Husvagn Husbil

Annons

Tiden går verkligen fort när man står på mässa! Det är fullt upp precis hela tiden, och vips så har ännu en rolig dag susat förbi, fylld av inspiration och möten med vänner, läsare och nya bekantskaper … Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Full rulle på Elmia Husvagn Husbil

Vi har haft, och har, full rulle på mässan Elmia Husvagn Husbil! Vi planerade först att arrangera Destinationestorget (en plats med reserelaterade utställare) intill Destinationsscenen, i Rydbergssalen. Placeringen blev dock inte helt bra, så vi har flyttat. Vi, och de andra reserelaterade uställarna, har nu flyttat till Lobby Syd!

Peter i vår monter i Lobby Syd

Välkommen till vår monter! Hos oss kan du babbla om resor och resmål. Vi erbjuder också filmvisning, informationsfoldrar, broschyrer om Göta kanal, möjlighet att signa upp för vårt nyhetsbrev och … godis!

Framför allt tycker vi att det är roligt att träffa dig för att prata om dina resor och resplaner! Vi måste också säga att vi blivit otroligt glada av alla som kommit fram och sagt fantastiskt fina saker om FREEDOMtravel och våra reportage. Sådant kan vi leva länge på, och det blir bara ännu roligare att fortsätta!

Våra foldrar som vi delar ut

Strax intill oss hittar du andra utställare med reseinspiration. Missa inte att spana in Glasriket, Dragsö Camping och Sveriegturisten, som har information om massor av svenska resmål.

Sverigeturisten, som du också hittar i Lobby Syd

Föreläsningar på Destinationsscenen

En nyhet för i år, på Destinationsscenen i Rydbergssalen, är att det är fler resenärer / bloggare / influencers än någonsin som föreläser. Alla har lockat bra med publik, inte minst HusbilsAnnika och GlampingExplorer,

Under fredag – söndag fortsätter programmet. Du hittar alla föreläsningar på vår sida om Destinationstorget samt på Elmias sida med dagsprogrammet. Vi föreläser två gånger till:

  • Fredag 13/9 kl 15:30: Med husbil i härliga Hälsingland
  • Lördag 14/9 kl. 15:30: Siljan Runt
HusbilsAnnika inspirerar på Elmia Husvagn Husbil

Missa inte prisutdelning till ”Årets Destination”!

Nu är det snart också dags att dela ut pris till ”Årets Destination”. Missa inte prisutdelningen som sker på Destinationsscenen i Rydbergssalen!

  • Fredag 13/9 kl 16:00: Årets Destination Europa
  • Lördag 14/9 kl. 16:00: Årets Destination Sverige
Årets Destination

Lite tid att kika runt på mässan …

Har vi haft tid att kika runt på mässan? Inte mycket … Vi planerar dock att titta runt lite mer. Sista timmen på mässdagarna, samt på söndagen, kanske vi kan ta oss tid. Vi behöver ju kika runt ordentligt för att skriva reportage. Ambitionen är dock att åtminstone en av oss ska vara i montern hela tiden, om du vill komma och träffa oss!

Martin och Marlene från Jikitas på Äventyr, i Influencerhörnan, på balkongen i Lobby Syd

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Ja, det är förstås att ännu ett år få chansen att hänga på Elmia Husvagn Husbil. Det är intressant att se alla nyheter, men också fantastiskt kul att träffa alla vänner, samarbetspartners och läsare. Visserligen är det ganska tufft att stå på mässa, men det ger också massor av energi tillbaka.

Din tur, vad kan du lyfta upp som positivt från din vecka?

Besökare i FREEDOMtravels monter i Lobby Syd

Veckan som kommer

Vi är förstås kvar på Elmia-mässan fram tills stängning på söndag, och efter det väntar det stora jobbet med att packa ihop montern och ta oss hemåt. Vi kommer dock inte dra benen efter oss … Vi ska nämligen alldeles strax resa till Grekland! Här på FREEDOMtravel kan du vänta dig reportage om mässan, och så småningom också om Grekland.

Missade du förra Happy Friday? Läs Vi gör oss redo för Elmia-mässan i Jönköping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev