Meny Stäng

Resfrossa – mässa, vinstchans och nya resor

Annons

Total resfrossa! Vi har stått på Resemässan i tre dagar, och i samarbete med Kryssningar.se kan vi erbjuda både rabatt och möjlighet att vinna kryssning. Dessutom har vi själva nya resor på gång, som vi kommer berätta om!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resemässan och Seniorfestivalen är över för denna gång

Resemässan och Seniorfestivalen är över för denna gång. Det har varit tre intensiva dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö. Bland annat har mässan inneburit många trevliga och roliga möten – med kollegor, samarbetspartners, vänner, bekanta och potentiella nya läsare.

Vi höll två föreläsningar – en om 15 fantastiska naturområden i Europa och en om 15 fina och lite oväntade städer i Europa. Båda föreläsningarna lockade en stor publik och det var helt fullt i föreläsningssalen. Roligt!

Nya prenumeranter på nyhetsbrevet

Varför står vi på mässor? Jo, vi vill hålla kontakten med läsare och samarbetspartners, samtidigt som vi vill få nya läsare. Det är ju helt gratis att läsa FREEDOMtravel. Samtidigt behöver vi en inkomst för att driva magasinet, och det får vi genom att företag vill annonsera, vilket de vill eftersom vi har många läsare. Därför är det viktigt för oss att fortsätta jobba för en stor läsarkrets!

På mässor berättar vi om FREEDOMtravel, och vi samlar också in prenumeranter på nyhetsbrevet. Vi fick många nya prenumeranter nu på Resemässan. Roligt! Prenumererar du? Annars gör du det här nedan:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få rabatt på kryssning – eller vinn en kryssning!

Vi samarbetar just nu med Kryssningar.se som är experter på alla sorters kryssningar – allt från mysiga flodkryssningar i Europa till exotiska kryssningar i Karibien. Mimmi Tysk, som står bakom Kryssningar.se, är själv en otroligt engagerad och kunnig kryssare. Vi intervjuade henne på mässan (mycket intressant!), vilket du snart ska få läsa om.

Så länge kan vi tipsa om att Kryssningar.se just nu erbjuder FREEDOMtravels läsare rabatt på Fly and Cruise till Kanarieöarna och Madeira. Kika in här och använd rabattkoden ”MSCFREEDOM” om du hittar något som passar dig!

Vill du kanske också få chansen att vinna en kryssning i Medelhavet? Tävla här!! Tävlingen pågår till och med 27 oktober 2024.

Frida och Mimmi från Kryssningar.se, på Resemässan

Vi förbereder nu för nya resor

Vi har bara varit hemma från Grekland ett kort tag, men vi förbereder redan för nya resor. Först blir det en weekend i Innsbruck, och därefter en spännande rundresa i Georgien. Detta ser vi verkligen fram emot! Vill du följa resorna lite mer i ”realtid”? Följ oss på Instagram på @freedomtravelnews!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? För oss har det varit alla fina, trevliga och härliga möten på Resemässan! Vad har varit bäst under din vecka?

Snacks efter hemkomst, efter ett sent avslut på mässan

Veckan som kommer

Vi kommer nu att vara hemma några dagar, då vi kommer ha fullt upp med att packa ut mässmaterial ur husbilen, skriva reportage, sammanställa rapporter till samarbetspartners och annat. Dessutom blir det firande av jubilarer och installation av fast LPG-tank i husbilen. Därefter beger vi oss mot Innsbruck!

Här på FREEDOMtravel kan du vänta dig fler reportage om härliga Karpathos i Grekland, blandat med resenyheter och gästreportage.

Peter på Karpathos i Grekland, för en vecka sedan

Missade du förra Happy Friday? Läs Härliga septemberdagar på Rhodos och Karpathos

Prenumerera på vårt nyhetsbrev