Anzeige

Möt oss på Resemässan i Stockholm 1-3 oktober 2024! Resemässan är en del av Seniorfestivelen, på Stockholmsmässan i Älvsjö, och välkomnar besökare i alla åldrar. Vi, på FREEDOMtravel, kommer vara på plats med både monter och föreläsningar!

Zwitschernde
Teilen
Teilen
Stift
Teilen
Teilen

Resemässan i Stockholm 1-3 okt 2024

Seniorfestivalen (tidigare: Seniormässan) har alltid haft ett stort fokus på resor, men nu har man tagit det hela ett steg längre. Det som tidigare bara var en del av mässan har nu fått ett eget namn och en egen scen.

Reisemesse har fokus på alla sorters resor, oavsett om du gillar att flyga, kryssa, tågluffa, åka på bussresor, bilsemestra eller kanske åka husbil/husvagn. Välkommen till Resemässan 2024, som arrangeras 1-3 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Jede Menge Aussteller

På resemässan hittar du massor av olika reserelaterade utställare. Det är svenska resmål, europeiska resmål, exotiska resmål, hotell, museer, kryssningsbolag och researrangörer som syr ihop allt från skidresor till Söderhavsresor.

Några exempel på utställare är Cypern, Destination Gotland, Eckerölinjen, Grönlandsresor, Havila Kystruten, Kulturresor i Europa, Kryssningar.se, More Sailing Seglingsresor, Rolfs Flyg och Buss, Rosa Bussarna och Sydafrikaresor.

Förra året hade vi ”Kulturresor i Europa” som montergrannar på mässgolvet

Aktiviteter på Resemässan

Naturligtvis anordnas olika aktiviteter på Resemässan och i montrarna. Bland annat arrangeras ”SuperOnsdag”, den 2 oktober mellan 16:00-19:00, då utställarna presenterar sina bästa priser och erbjudanden. Denna kväll blir det även scenframträdande med Martin Källstrand som har besökt jordens alla 195 länder.

Interessantes Programm auf der Bühne

I år finns inte mindre än 3 (!) scener på Seniorfestivalen: Stora scenen, Seminariescenen och Resemässans scen. På Resemässans scen kan du bland annat få inspiration om kryssningar, gruppresor, bussresor och destinationer såsom Norge, Nerja, Amalfikusten och Pompeji. Vi kommer hålla två föreläsningar på Resemässans scen!

  • Onsdag 2 okt 16:10: Fantastiska naturupplevelser i Europa – 15 platser att drömma om
  • Torsdag 3 okt 13:10: Härliga städer i Europa – 15 oväntade städer att bli nyfiken på

Varmt välkommen till våra föreläsningar! Du hittar hela föreläsningsprogrammet här.

Resemässan – en del av Seniorfestivalen

Resemässan är en egen mässa i mässan – men också en del av Seniorfestivalen. Det innebär att du också, inkluderat i biljettpriset, kan ta del av en hel del annat.

Seniorfestivalen riktar sig till målgruppen 55+ (men yngre är också välkomna förstås!) och har utöver resor också fokus på hälsa, skönhet, kultur, boende, ekonomi, teknik, vård, shopping och upplevelser.

Kom och träffa oss på Resemässan!

Kom och träffa oss på Resemässan på Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm, den 1-3 oktober! Vi är på plats under hela mässan, och du hittar oss i monter C04:62. Du är välkommen till oss för att prata om resor och resmål! Kanske kommer vi ha någon liten trevlig give away också …!

Hoppas vi ses på Resemässan!

Fakta om resemässan i Stockholm 2024

  • Standort: Stockholmsmässan in Älvsjö, Stockholm
  • Zeit: 1-3 oktober 2024
  • Öffnungszeiten: Tisdag 10-16, Onsdag 10-19 och Torsdag 10-16.
  • Mit öffentlichen Verkehrsmitteln anreisen: Pendlerzug zum Bahnhof Älvsjö. Von Stockholm aus fahren die Züge 8-14 Mal pro Stunde, die Fahrt dauert 10 Minuten.
  • Mit dem Auto anreisen: Fahren Sie auf der E4/E20 und folgen Sie der Beschilderung nach Mässan/Älvsjö.
  • Mehr Informationen: Du kan läsa mer om Resemässan på resemässans webbplats.
  • Eintrittskarten: 160 kr/dag. Priset inkluderar inträde både till Resemässan och Seniorfestivalen.

Abonnieren Sie unseren Newsletter