Anzeige

RESEMÄSSAN 2024 pågår just nu, på Stockholmsmässan i Älvsjö. Under 1-3 oktober kan du träffa massor av resmål och researrangörer på mässan, samtidigt som Seniorfestivalen pågår. Välkommen!

Zwitschernde
Teilen
Teilen
Stift
Teilen
Teilen

RESEMÄSSAN 2024

Den resemässa som arrangeras just nu är Sveriges enda publika resemässa. Mässan samlar över 65 utställare samt ett digert program på Resescenen.

Resemässan strax innan öppning, tisdagen den 1 oktober

Många utställare

Det finns en hel del utställare redo på RESEMÄSSAN. Bland annat finns flera svenska resmål på plats, såsom Gotland, Kosta och Tre Trästäder, samt en rad olika hotell och museer. Vet du förresten vilka de tre trästäderna är? Det är Eksjö, Hjo und Nora!

Håkan och Marie från Tre Trästäder

Det finns naturligtvis också olika utländska resmål på plats, liksom arrangörer som syr ihop resor till andra länder. Du kan till exempel träffa Cypern, Kanarieöarna, Apollo, BokaNerja, Grönlandsresor, More Sailing, Rolfs Flyg & Buss, Sydafrikaresor och Äventyrsresor.

Alexandra, Monica och Linda på Grönlandsresor finns på plats för att berätta om resor till Grönland, Svalbard, Färöarna, Island, Antarktis och Norge.
Kanarieöarna har en väldigt proffsig monter

Det finns också många rederier och kryssningsföretag på plats, såsom Eckerö Linjen, Finnlines, Havila Kystruten, Kryssningar.se och MSC Cruises. Andra spännande utställare inkluderar exempelvis Rosa Bussarna.

Vi har även sett en husbil, från Autohallen Husbilar.

Ett fullspäckat föreläsningsprogram

RESEMÄSSAN arrangeras alltså tillsammans med Seniorfestivalen, och det finns i år tre scener: Stora Scenen, Seminariescenen och Resescenen. Det är ett fullspäckat program på alla scenerna, alla dagarna. Vi föreläser följande tider:

  • Mittwoch, 2. Oktober 16:10: Beeindruckende Naturerlebnisse in Europa - 15 Orte zum Träumen
  • Donnerstag, 3. Oktober 13:10: Große Städte in Europa - 15 unerwartete Städte, die neugierig machen
Ett fullspäckat scenprogram på Resemässan och Seniorfestivalen

Välkommen att träffa oss på mässan!

Välkommen att träffa oss på mässan! Du hittar oss i monter CO4:62. Till oss är du välkommen för att bubbla och babbla om resor. Vi har också små give aways till alla som skriver upp sig på vårt nyhetsbrev (eller som redan är trogna prenumeranter). Öppettider mässans två återstående dagar:

  • Onsdag 2 okt: 10:00-19:00
  • Torsdag 3 okt: 10:00-16:00

Läs mer om RESEMÄSSAN här. Hoppas vi ses på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Abonnieren Sie unseren Newsletter