Nu är vi hemma i Stockholm, på en liten ”mellanlandning” mellan Innsbruck och Georgien. Under denna mellanlandning har vi bland annat hunnit med en irländsk kväll på en pub i Gamla stan. Happy Friday!

Tweet
Udostępnij
Udostępnij
Pinezka
Udostępnij
Udostępnij

Hem från Innsbruck

För några dagar sedan kom vi hem från Innsbruck – en stad som verkligen överraskade oss positivt. Trots att vädret var ganska grått och regnigt så hade vi en fantastisk resa. Vi har hunnit berätta om de trevliga restaurangerna i Innsbruck, och snart berättar vi förstås mer!

För att åka hem tog vi tåget från Innsbruck till München och därifrån flög vi till Stockholm med Lufthansa. Det var en hyfsat smidig resa, men vi kom hem sent på kvällen/natten så vi var förstås väldigt trötta …

En måltid som räckt lääänge

Vi åt gott i Innsbruck, bland annat på Weinhaus Tyrol, där vi serverades en charkbricka tillsammans med vinprovningen. Vi åt väl upp ungefär hälften, och resten fick vi med oss i en ”doggybag”.

Doggybaggen kom väl till pass på tåget mellan Innsbruck och München. Det blev en utmärkt middag, men orkade vi äta upp? Nej, resterna fick följa med hem på flyget …

Nästa dag blev det pasta i husbåten, med de sista resterna av charkbrickan. Perfekt när en restaurangmåltid kan räcka till tre middagar …!

Event i Stockholm – fokus på Irland

Lugn och ro hemma i Stockholm? Nej, inte då … En kväll var vi bjudna på ett event i Gamla stan, som arrangerades av Tourism Ireland. Vi reste runt Irlandia (med en liten hyrd husbil) 2018 och ukochany verkligen denna ö. Hit åker vi gärna tillbaka!

Nu blev det irländsk stämning med irländsk livemusik, irländsk öl, pubmat och quiz med en massa kluriga frågor om Irland. Väldigt trevligt!

Vi blev också påminda om det fantastiska Halloween-firandet i Derry, som det ju snart är dags för igen, även om vi inte kommer vara där. En upplevelse utöver det vanliga kan vi lova!

Inför quizet bildade vi lag med Marlene och Martin från Była samotna matka oraz Jikitas na przygodzie (Instagram och Youtube). Vi kämpade hårt, men vann gjorde vi inte … Trevligt hade vi i alla fall!

Najlepsze w tym tygodniu

Bäst denna vecka? Det har varit en intensiv vecka kan vi konstatera, men Innsbruck bjöd på många wow-upplevelser, både när det gäller natur och kultur. Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Slottet Ambras i Innsbruck

Nadchodzący tydzień

I helgen som kommer gör vi årets sista husbilsutflykt, som blir en tur till Peters bror och hans fru i skärgården. Där blir det släktträff och skaldjursfrossa. Därefter väntar … Georgien! Det berättar vi snart mer om!

Här på FREEDOMtravel blir det som vanligt blandad kompott. Du kan vänta dig reportage om skaldjursfesten, Innsbruck och kryssningar bland annat.

Przegapiłeś ostatni Szczęśliwy Piątek? Przeczytaj Pozdrowienia z pięknego Innsbrucka - stolicy Alp

Zapisz się do naszego newslettera